Sure! Here’s a rewritten version of the provided article in Romanian, maintaining the original content but removing all links, author information, and timestamps.
–
Petre Lucian Goge (33 de ani) a jucat pentru echipe precum Rm. Vâlcea, Unirea Urziceni, ALRO Slatina, FCM Tg. Mureș, ACS Poli Timișoara, FCU Craiova, Juventus București, CSMS Iași, FC Brașov, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna și Metaloglobus, fiind recunoscut în special pentru perioada petrecută la Rapidului (2017-2022). Jucătorul de bandă stânga a devenit singurul din istoria clubului care a evoluat în patru divizii și a marcat în fiecare dintre acestea.
„Apreciez pe domnul Gâlcă, sper să aibă răbdare din partea fanilor”
„Este un început promițător de sezon, am acumulat patru puncte. Îl apreciez pe domnul Gâlcă, sper să aibă parte de răbdare din partea fanilor, deoarece la Rapid aceasta este cea mai mare problemă. Dacă încep să fie două-trei meciuri fără victorie sau fără prestații convingătoare, s-ar putea crea o atmosferă tensionată.
Fanii nu au multă răbdare la Rapid, mai ales având în vedere că el a fost antrenor la Steaua și vine cu experiență considerabilă. De altfel, nici pentru Șumudică, care era un favorit, nu au avut milă în momente dificile pentru echipă. Sper ca domnul Gâlcă să reușească să găsească o echilibru, să aducă liniște și Rapidul să aibă un sezon fără peripeții.
Este o presiune mare, deoarece este normal să se aștepte un trofeu, având în vedere investițiile anuale și jucătorii aduși. Suporterii au toate motivele să aibă așteptări. Dar nu trebuie să uite că acum câțiva ani Rapidul întâmpina mari dificultăți, fără baze sportive sau terenuri de joc. Eu știu cel mai bine cum era, când ne antrenam în condiții precare. Din punctul meu de vedere, Rapidul este acum în cea mai bună eră a sa.
„Aș dori mai multă susținere pe stadion”
(S-a trecut de la ‘mai bine o bară frumoasă decât un gol urât' la ‘vrem neapărat trofee?') Da, este o tranziție prea drastică, având în vedere investițiile masive. Suporterii s-au adaptat. Au rămas cei vechi, care se bucură de meciuri, dar am observat o dozare crescută de negativism pe stadion. Sper ca situația să se schimbe în perioada următoare. Oamenii par să vină la stadion doar pentru a insulta și pentru a critica… La meciul contra CFR Cluj, am stat lângă un copil care comenta intens. Mi-am dorit să-i spun ‘Îți dai seama că nu ai jucat vreodată în asemenea condiții? Știi ce înseamnă să controlezi mingea în fața unui adversar puternic, cu mii de spectatori în tribună?. Să alergi lungimi întregi la temperaturi ridicate?
Chiar dacă câștigi sume considerabile, nu este ușor. Există mulți care vin la stadion cu supărări și încep să critice din prima repriză. Cred că este o chestiune de educație, să realizăm de ce mergem la stadion. Ceea ce ne bucură este să încurajăm echipa, nu să înjurăm un jucător pe durata meciului. Pe stadion îmi doresc mai multă susținere și înțelegere din partea tuturor.
„Parcursul din Liga 4 până în Liga 1 a fost minunat”
Drumul din Liga 4 până în Liga 1 a fost unul plin de satisfacții, nu pot spune că a fost greu. Fiecare provocare a fost unică, cu motivații diferite an de an. Obiectivul meu a fost să devin primul jucător din istoria Rapidului care joacă în toate patru ligile și să marchez în fiecare dintre ele. Am reușit acest lucru, după ce am marcat în prima repriză la Sepsi. Apoi, m-am simțit mai relaxat, gândindu-mă că acum orice este posibil. După alte trei minute, m-am accidentat. Acesta a fost obiectivul meu – poate dacă îmi propuneam să joc în cupele europene sau să rămân în Liga 1 pentru încă cinci ani, acum eram jucătorul Rapidului”, a concluzionat el.