Ugo Humbert (26 de ani, 19 ATP), cel mai bine clasat jucător din Franța, are în echipa sa un bucătar personal pentru sezonul din SUA.
Ugo Humbert a ajuns în turul al treilea la Indian Wells, unde a obținut o victorie în deșertul californian, dar a fost eliminat de Holger Rune (21 de ani, 13 ATP). Jucătorul francez a anunțat că pentru sezonul american a decis să își completeze echipa cu un bucătar personal.

Motivul alegerii sale este sensibilitatea la mâncarea de calitate inferioară. „Pentru mine, Statele Unite nu sunt cele mai confortabile. De obicei, este mult zgomot în arene, iar muzica este foarte tare. Mâncarea este un alt aspect problematic. Mergi la un restaurant și primești salate care nu sunt pe măsura așteptărilor, iar de multe ori am probleme digestive. Sunt hipersensibil la ce mănânc, deci îmi iau foarte în serios alimentația. Sunt, de asemenea, intolerant la gluten, așa că trebuie să fiu foarte atent la ceea ce consum, altfel apar disconforturi”, a declarat el după victoria din turul al doilea.
Ugo Humbert: „Am mica mea bulă”
De unde i-a venit această idee? La finalul sezonului anterior, Humbert s-a gândit să aducă un nou membru în echipa sa: „Am întrebat-o pe nutriționista mea ce alte soluții aș putea lua, având în vedere că am încercat deja multe metode anul trecut. Mi-a spus că cunoaște un bucătar care a colaborat cu PSG și că ar putea veni cu mine la cele două turnee din martie pentru a-mi pregăti mesele. El colaborează cu nutriționista mea pentru a crea meniuri, face cumpărăturile și se ocupă de gătit. În funcție de programul meu, pot în încălzi mâncarea direct la stadion”, a menționat Humbert, care a sosit la Indian Wells fără antrenorul său pentru că acesta se pregătește să devină tată pentru a doua oară.
11-4 este raportuldintre victoriile și înfrângerile lui Ugo Humbert în 2025, având în palmares și o victorie la turneul de la Marseille
Datorită noului său bucătar, Humbert a închiriat o casă în apropierea complexului. „Am creat propria mea bulă, astfel încât să petrec mai puțin timp pe terenuri și nu mai trebuie să îmi fac griji în legătură cu găsirea unui restaurant în fiecare zi. Aceasta îmi oferă multă energie. Acum îmi pot face tratamentele în liniște, acasă, în timp ce bucătarul se ocupă de mese.”
Humbert participă pentru a cincea oară la Indian Wells, unde nu a reușit niciodată să treacă de turul al treilea. Bucătarul său va fi alături de el și la Miami, turneu care începe pe 19 martie.